De Duitsegids

Alles over vakantie in Duitsland

Résidence Primavera Club

De zogenaamde Cedar Riviera ligt in het noordelijke deel van de Tyrrheense kust met 70 km kustlijn van extreme schoonheid. Hier komen natuur en geschiedenis samen om het beeld te creëren van een van de mooiste delen van Italië.

Lees meer...

XX XX Bungalo.net
Product
 

Résidence Adamo Ed Eva Resort

Tussen de Apennijnen en de Adriatische Zee staat de regio Marche bekend om zijn contrasterende landschappen en zijn diversiteit. Een groot aantal monumenten en historische bezienswaardigheden, prachtige stranden, glooiende heuvels en artistieke schatten maken dit een onmisbare bestemming.

€ 365.00

Lees meer...

XX XX Bungalo.net
Product
 

Résidence Vila Beuca

Ligurië strekt zich uit in een boog langs de Golf van Genua, tussen Frankrijk en Toscane, en is een van de mooiste streken in Italië waar je het hele jaar door kunt genieten van een mild klimaat. Hier stromen de Alpen praktisch de Middellandse Zee in en maken wandelen in het prachtige achterland erg populair hier, Ligurië heeft veel te bieden voor alle vakantiegevoel: luieren op het strand, het verkennen van de bruisende hoofdstad, Genua, het proeven van lokale specialiteiten, waaronder de beroemde pesto en focaccia-brood.

€ 530.00

Lees meer...

XX XX Bungalo.net
Product